субота, 4 листопада 2017 р.

Платформа «Prometheus».

30 жовтня у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської республіки відбулась освітня науково-практична конференція «Критичне мислення для освітян», присвячена старту однойменного масового відкритого онлайн-курсу на платформі «Prometheus».
Подія зібрала понад 200 учасників з усіх куточків України – шкільних вчителів та викладачів ВНЗ, студентів та молодих науковців, всіх, кому небайдужа українська освіта та реформи.
Платформа масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» покликана надавати якісну освіту для всіх та кожного в Україні. Онлайн-курс «Критичне мислення для освітян» — новий крок в реформуванні підходів до викладання в освітньому процесі, тому його презентація та спілкування з авторами – надзвичайно важливий та потрібний захід, що підтвердила величезна зацікавленість.
Курс «Критичне мислення для освітян» представили автори - доктор педагогічних наук, професор кафедри історії України, керівник сектора лабораторії модерної історії України та інноваційних освітніх технологій Запорізького національного університету Сергій Терно та вчитель медіаграмотності та зарубіжної літератури; директор СШ №148 ім. Івана Багряного м. Києва; член Колегії Міністерства освіти і науки, медіатренер, медіааналітик, консультант медіаосвітніх проектів Сергій Горбачов.

Немає коментарів:

Дописати коментар